Csoszi értékelése


>!
Csoszi
Nagy Anikó Johanna: Egy szót se szólj!

Rövid, fontos könyv, amely olyan témát dolgoz fel, amiről nehéz beszélni, amit az ember legszívesebben a szőnyeg alá söpörne. De ahhoz, hogy az áldozat tovább tudjon lépni, és a későbbieknek normális életet tudjon élni, igenis beszélni kell róla. Számomra a könyv erőssége pont az egyszerű nyelvezetében rejlik.

>!
144 oldal · ISBN: 9789634101802

Nagy Anikó Johanna: Egy szót se szólj!

Nagy Anikó Johanna: Egy szót se szólj!

A tizenöt éves Hanga életét apja halála óta a depresszió uralja. Mintha semmi sem akarna összejönni: képtelen a tanulásra koncentrálni, rengeteget hízott, ráadásul három lány az osztályából folyamatosan szekálja. Minden napja ugyanolyan egyhangúan telik, míg be nem költözik a szomszédba egy házaspár. A férfi, Balázs, szinte apjaként gondoskodik róla: segít neki a tanulásban, jókat beszélgetnek és ajándékokkal lepi meg a lányt. Hanga egyre vidámabb és magabiztosabb lesz, úgy tűnik, végre minden jóra fordul. Ám egy idő után kiderül, hogy Balázs nem az, akinek mutatja magát, a lány élete pedig rémálommá változik…

Kinek a segítségére számíthatsz, ha nem hisz neked senki? Kihez fordulj, ha már senkiben sem bízhatsz? Van egyáltalán kiút, és ha igen, merre keresd?

Hirdetés