Szilvi00 P értékelése


Szilvi00 P>!
Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Ha valakinek úgy tetszett az első rész mint nekem, akkor szerintem képtelenség nem folytatni a sorozatot, mindegy, hogy újraolvasás-e vagy sem.
spoiler minden megváltozott Cat körül. A munka körül forog az élete és irtó jó benne. A munkatársait is kedveltem, de tűkön ülve vártam Bones visszatérését és hogy az én összetört szívem is meggyógyuljon. Még mindig nagyon tetszik, hogy egyszerre akciódús, véres, pikáns és humoros a könyv. Bones és Justina szócsatáitól ugyanúgy sírva nevetek. Sok dolog meglepetésként ért, néha úgy kapkodtam a fejemet a fordulatos részeknél, mintha csak most olvastam volna először. spoiler Az emlékeimben élő felejthetetlen részeket pedig ugyanolyan élvezettel olvastam!


Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cat miután leszámolt egy veszedelmes emberkereskedő bandával és fájdalmas búcsút vett vámpír szerelmétől, új névvel és személyazonossággal él tovább. Az FBI egyik különleges és szupertitkos csoportjának vezetőjeként küzd a gyilkos vámpírok ellen. Minden oka meglehetne az elégedettségre, de a sötét múlt árnyai újra kísérteni kezdik. Megváltozott élete új szerelmet is tartogat, ám egy esküvőn váratlanul ismét Bones mellé sodródik, akinek nagyobb szüksége van rá, mint eddig bármikor…
Jeaniene Frost Cat és Bones vámpírvadász sorozata fergeteges sikert arat a vámpírrománc rajongóinak körében. Humorral, érzékiséggel, és hihetetlen izgalmakkal teli könyveit felejthetetlen karakterekkel népesíti be. A Cat és Bones páros egycsapásra világhírű lett, a sorozat pedig vezeti a sikerlistákat.

Hirdetés