Klodette értékelése


>!
Klodette
Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

A végére értem ennek a nagyszerű trilógiának és szomorú vagyok, de örülök is neki. :)
Az első rész volt a kedvencem, ez kétségtelen, de a második is nagyon tetszett és persze ez is.
Ez a rész már sokkal komolyabb dolgokról szólt, mint az előzőek, de pont ezért volt olyan jó. Isla és Josh története nagyszerűen ábrázolta és festette le a való élet minden gondját és boldogságát. Itt már nem csak az egyszerűbb, középiskolás események figyeltek be, hanem a továbbtanulás és a nagybetűs élet nehézségei is. A szereplők felnőttek lettek és ez mutatta igazán jól, hogy itt a vége. Legnagyobb örömömre visszatértek a régi, nagy kedvencek is. :) Ujjongtam, amikor spoiler ez olyan reális és magától értetődő volt.
Köszönöm mindenkinek, aki ajánlotta ezt a nagyszerű trilógiát. :)

3 hozzászólás

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.

Hirdetés