ZsúésKrisz_Olvas értékelése


>!
ZsúésKrisz_Olvas
Brian McClellan: Karmazsin hadjárat

„Nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a második kötetbe. Nagyon vártam már, hogy miként fog alakulni egyes szereplők sorsa, és maga a történet egésze. Eben a részben sem csalódtam, bár ez kicsit talán jobban magával ragadott mint az első. Az író a második részben kicsit feljebb tette a mércét. ”
További értékelésem itt olvashatod:
http://zsuolvas.blogspot.hu/2017/03/brain-mcclellian-ka…


Brian McClellan: Karmazsin hadjárat

Brian McClellan: Karmazsin hadjárat

"A sarkunkban loholó kutyák rádöbbennek majd, hogy oroszlánokkal kerültek szembe!”

Tamás Kez elleni hadicsele katasztrófába torkollik, és töredék hadseregével ellátmány és erősítés nélkül az ellenséges vonalak mögött ragad. Hatalmas túlerőtől űzve, erőltetett menetben kell északra vezetnie az embereit, hogy átjusson a hegyeken, és megvédje hazáját.

Eközben Adróban Adamat felügyelő nyomoz elrabolt felesége után, a szálak pedig a kegyetlen Lord Vetashoz vezetnek. Azonban a Vetas rejtélyes urával kapcsolatos kérdések még sötétebb titkok felé mutatnak.

Míg Tamás tábornokai egymás közt marakodnak, a dandárok minden nap kénytelenek meghátrálni a Kez támadások elől. Mivel Tamást és lőportármágusait mindenki halottnak hiszi, Kétlövetű Tániel válik az utolsó védelmi vonallá az előrenyomuló ellenséggel szemben, akiket a pletykák szerint egy újjászületett isten is támogat.

A Karmazsin hadjárat az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legakciódúsabb fantasyjének, a Vérrel írt ígéreteknek folytatása.

Hirdetés