ScarlettBlair P értékelése


>!
ScarlettBlair P
M. J. Arlidge: Üsd, vágd

Ez a rész jobban tetszett mint az előző. A történet valami zseniális volt, nem jöttem rá csak az utolsó fejezeteknél, hogy ki is a gyilkos, és mikor összeállt a kép egy eszméletlen történet bontakozott ki. Nagyon tetszett az is, hogy bevonták a modern technikát is, és szóvá került, hogy az internetes trollok mennyire tudják bántani az embert név nélkül (a második áldozat felesége esetében, akit elmondtak mindennek). Viszont ami miatt ez a rész sem lett a kedvencem, azok a karakterek, Helén Gracet egyszerűen ki nem állhatom. Ő nem egy erős jellem, aki titokzatos, hanem felelőtlen, és nincs semmire és senkire nincs tekintettel, mindenkit meg akar menteni, még azt is, akihez úgymond semmi köze. Charliet sem kedvelem , a főnöknő és az újságírónő egyszerűen borzalmas.
De várom a következő részt, és hamarosan bele is kezdek :)


M. J. Arlidge: Üsd, vágd

M. J. Arlidge: Üsd, vágd

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy középkorú férfi holttestére bukkannak Southampton piroslámpás negyedében. Az áldozatot brutálisan megkínozták, és kitépték a szívét. Pár órával később a szív küldeményként a halott férfi családjának küszöbén landol.

Helen Grace felügyelő nyomozni kezd, miközben újabb és újabb férfiak esnek a gyilkos áldozatául. A média a női Hasfelmetszőként emlegeti a sorozatgyilkost, aki megbünteti azokat a férfiakat, akik titokban prostituáltakhoz járnak.

A nyomozás nem várt fordulatokat vesz, és míg Helen a kirakós darabkáit próbálja összerakni, a gyilkos nem áll le, egyre leleményesebb gyilkosságokat hajt végre, és egyre érthetetlenebb, miért csinálja…

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.

Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc sikere után, az Üsd, vágdban Helen Grace felügyelő újabb kegyetlen sorozatgyilkossal találja szemben magát.

Hirdetés