vikcs P értékelése


>!
vikcs P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/03/jodi-ellen-ma…

"Nagyon-nagyon szeretem és szerettem ezt a könyvet, legszívesebben egész nap csak ölelgetném. Ez volt az első olvasásom JEM-től, de ezek után biztos, hogy rávetem magam a további könyveire.
A történet váltott szemszögből olvasható, amivel nagyon elégedett vagyok, mivel mindkét főszereplőből megfelelő mennyiségű információt és sztorit kaptunk, jól kiegészítette az egyik a másikat, pont, mint a könyvben játszó férfi és nő.
Végig nagyon pörgős és izgalmas a könyv, szinte faltam az oldalakat, hogy megtudjam, mi lesz a következő lépés. Az elejétől akadt számtalan megválaszolandó kérdés, amiket az írónő nagyon szépen csűrt-csavart, mert ezekre csak a könyv végén kapunk válaszokat. Addig sem unatkozunk, mindig van valami esemény, amely leköti az elménket és megoldásért kiált.
Szeretem, ha az erotika nincs agyontolva egy könyvben, nem ezen volt itt a fő hangsúly, ezért is tartottam nagyon szenvedélyesnek és szépen megírtnak ezeket a jeleneteket, jól kompenzálták egymást a történet többi szálával.
Nagyon tetszett a könyv egész felépítése, a fogalmazása, a történetvezetés. A szereplők reálisak, közel kerültek hozzám teljesen. Romantikus lelkem ugrálva ujjongott a szép vallomásoktól és szavaktól.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az izgalmas, fordulatos, titkokkal és érzéki szerelemmel telített könyveket. :)"


Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Az emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.

Hirdetés