Timi970120 értékelése


>!
Timi970120
Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Sokáig tartott mire elolvastam, „önhibámból”, ezért el is gondolkodtam rajta, hogy egyáltalán értékeljem-e a művet. Végül úgy döntöttem, azért megteszem. Viszont lehet, ezen is még egyszer javítani fogok, mert az egész sorozat újraolvasást követel.
Tehát röviden: igazából egy egyszerű romantikus regény, amit úgy szerettem! Mikor befejeztem, becsuktam a könyvet, magamhoz öleltem, és csak annyit mondtam, nem akarom! Nem akartam, hogy vége legyen, annak ellenére, hogy így volt kerek a történet.
Beleéltem magam, megnevettetett, és bár nagyjából kiszámítható volt, sokszor elfogott az izgulás, hogyan is fognak zajlani az események. Nem tartottam unalmasnak.
Aki esetleg még nem olvasta ezt a sorozatot és egy könnyedebb, de azért mondanivalóval rendelkező könyvet akar a kezébe venni, annak javaslom ezt! Mert nekem ez a része például azt tanítja, hogy kockáztatni igenis megérheti!


Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.

Hirdetés