Nyírő_Helga értékelése


>!
Nyírő_Helga
Darren Shan: Végítélet

Sokkal jobban szerettem ezt a sorozatát mint a vámpírosat.. Örülök , hogy mert komolyabb lenni ennél a sorozatánál, imádtam a drámai perceket, és hozta a színvonalat amit megszokhatunk tőle.
Azért vontam le csak egy fél csillagot mert számomra is picit kiszámítható volt az a bizonyos eset…
Ez az egyik kedvenc borítóm az összes könyve közül *.* Vész herceg igazán jóképű:D


Darren Shan: Végítélet

Darren Shan: Végítélet

_Tűz! Körbevesz és éget, vad vörös lángok csapkodnak felém mindenfelöl. Máris megperzselődött a karomon a szőr, és tudom, hogy pár pillanat múlva meggyullad mindenem. Elönt a pánik… Semmi mást nem látok, csak a lángokat… Rettenetes üvöltés hallatszik, átható, fülhasogató hang. A dobhártyám berepedne, a szemem pedig kipukkadna, ha nem védeném magamat ösztönösen a varázserőmmel.
– Ez kész pokol! – nyögöm._

Grubbs Gradyre élete legborzalmasabb kalandja vár. Alig szabadult meg a vérszomjas Vész herceg karmai közül, máris kiderül, hogy a kicselezett démonmester ismét bosszúra készül. Ám ezúttal nem egyedül Grubbs életére tör, és nem is csak a családját veszi célba – a tét az egész emberiség életben maradása. Ha Vész hercegnek förtelmes démonjai élén sikerül betörni világunkba, akkor elszabadul a pokol, és óhatatlanul bekövetkezik a végítélet. Vagy mégsem?

Hirdetés