gabiica P értékelése


>!
gabiica P
Saroo Brierley: Oroszlán

Nehezen találom a szavakat. Hihetetlen történet, amely bemutatja a kitartást, illetve azt, hogy milyen ereje van a szeretetnek és a családnak.
Szárú kitartása, az, hogy nem adta fel, és mindenáron meg akarta találni a családját, példaértékű. Csodálatos, hogy egy elveszett gyerek ennyi idő után hazatérhet, és csodálatos volt az az életút, amit bejárt. Kifejezetten jól esett a tudat, hogy támogatást kapott ebben és soha nem maradt egyedül. Azt kívánom, hogy mindenki megkapja ezt az esélyt az élettől, aki rászorul…


Saroo Brierley: Oroszlán

Saroo Brierley: Oroszlán

Mi történik akkor, ha egyszer csak egy zakatoló vonaton találjuk magunkat, és azt sem tudjuk, merre robogunk? Ha nem emlékszünk a kisváros nevére, ahonnan elindultunk? Mi lesz velünk, ha Kalkuttába keveredünk, és a múltunkról semmiféle információnk nincs? Szárú, az ötéves indiai kisfiú egy szerencsétlen véletlen folytán India egyik legveszélyesebb városába kerül. Volt otthona, most nincs semmije. Mit várhat az emberektől, az érzéketlen tömegtől? Vajon túl lehet élni azokat a megpróbáltatásokat, amelyek elé az élet állítja őt? Hogy juthat el egy kisfiú Indiából Ausztráliába? Képes lesz új életet kezdeni? Találkozhat még valaha az édesanyjával? Megtudhatja egyáltalán, hol élte le élete első öt évét? Vajon ki lehet az igazi oroszlán?
Az Oroszlán Saroo Brierley valós története a kitartásról, az önfeláldozásról és a hitről.

A könyv alapján készült a többszörös díjnyertes film Nicole Kidman, Rooney Mara és Dev Patel főszereplésével.

Hirdetés