pveronika értékelése


>!
pveronika
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me

Egy újabb nagyszerű, lassan épülő történet Mariana Zapata tollából. Nem tudom milyen indíttatása van az írónőnek arra vonatkozóan, hogy 600-700 oldalas könyveket írjon, de lassan kezdem megszokni őket. :) Elég hasonlóan épült fel a könyv, mint a Kulti , (ergo szuper-lassan :))) , és bár hogy őszinte legyek az a könyv talán egy picit jobban tetszett, de ez is nagyon jó volt. :))

A történet főszereplője Vanessa, aki a híres futballjátékos, Aiden Graves (aka ’the Wall of Winnipeg’) személyi asszisztenseként dolgozik, ami cseppet sem kihívásoktól mentes feladat. Aiden nem egy egyszerű eset. Csakis a karrierjére fókuszál, nagyon szigorú étrendje van, nincsenek nagyon barátai, nem beszél senkivel, beleértve Vanessa-t és a lakótársát és egyben csapattársát Zac-et is, aki az évek alatt Vanessa egyik legjobb barátjává vált. Vanessa igazi álma az, hogy diplomáját kamatoztatva grafikus lehessen, és bár eddig csak másodállásban tudta csinálni szenvedélyét, most két év után végre megvan az anyagi háttere, így veszi a bátorságot, hogy felmondjon, és otthagyja a rideg főnökét, aki egy köszönömöt sem tud kipréselni magából, bármit is tesz meg érte a lány.

Vanessa előtt végre új lehetőségek állnak, és bár az iskolával egy életre eladósította magát, és egy elég lepukkant környéken él, imádja amit csinál, és végre megkezdheti a szabadságot ígérő életét. Egészen addig a napig, amíg Aiden Graves ismét be nem kopogtat az ajtóján, egy visszautasíthatatlan ajánlattal, ami örökre megváltoztathatja az életét…

Azok számára ajánlom ezt a könyvet, akik szeretik a lassan folydogáló történeteteket. Különösebben nem rajongok a túlzottan hosszú könyvekért, de ahogy már a Kulti kapcsán is említettem, Mariana Zapata stílusa annyira kiváló és lebilincselő, hogy szinte nem is tűnik fel, hogy minden könyve kétszer olyan hosszú, mint az átlag. :)) Sok rétege volt a történetnek, és azáltal, hogy lassan épült, a karakterek kibontakozása is alaposabb volt. Néhány komolyabb témát is érintett a könyv, és olykor igencsak szívszorító volt, ugyanakkor ez valahol mégis az a típusú történet, aminek olvasása igazi melegséget csal az olvasó szívébe. Őszintén ajánlom! :)

>!
Tantor Media, 2016
ASIN: B01F2M2H8I · Felolvasta: Callie Dalton

Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me

Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me

Vanessa Mazur knows she's doing the right thing. She shouldn't feel bad for quitting. Being an assistant/housekeeper/fairy godmother to the top defensive end in the National Football Organization was always supposed to be temporary. She has plans and none of them include washing extra-large underwear longer than necessary.

But when Aiden Graves shows up at her door wanting her to come back, she's beyond shocked.

For two years, the man known as The Wall of Winnipeg couldn't even find it in him to tell her good morning or congratulate her on her birthday. Now? He's asking for the unthinkable.

What do you say to the man who is used to getting everything he wants?

Hirdetés