Viktória_Erdei  értékelése


>!
Viktória_Erdei 
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Alig vártam Booker könyvét. Alig bírtam olvasni az erőszakos jeleneteket, nagyon durva történt mind a kettőjükkel, de pont ezért alkotnak tökéletes párost. Együtt át tudják segíteni egymást a nehéz időszakokon. Tele van akcióval. Amikor azt gondolnád, hogy minden rendbe fog jönni, akkor történik valami, és újra a padlóra kerülsz és újra. Kész hullámvasút volt a könyv. A végét jobban is ki lehetett volna fejteni.
Kár, hogy véget ért a sorozat, szívesen olvastam volna még.


Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés