nemszilvi P értékelése


>!
nemszilvi P
Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Igazi nyári, vízpart mellett heverészős olvasmány. Ahhoz képest, hogy mostanában mennyire nem tolerálom az egyszerű romantikus könyveket, ez egészen tetszett. Talán a fagyik miatt, talán az utazások miatt..nem is tudom. De nem bánom, hogy elolvastam, sőt ha valaki könnyed olvasnivalót keres, még ajánlanám is. Világmegváltó gondolatokra nem kell számítani, de pár fincsi fagyireceptre a könyv végén igen.:)


Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét.
A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson.
Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Hirdetés