csillagka P értékelése


>!
csillagka P
Douglas Adams: Vendéglő a világ végén

6*7=42 azaz negyvenkétszer két hónap kellett, hogy újra kézbe vegyem a „világ leghosszabb trilógiájának” második kötetét. spoiler
Nem igazán tudok újat mondani a komputerem még nem ismeri az összes tényt, ami a kiértékeléshez szükséges. Sok érdekes, elgondolkoztató friss ismeret került a birtokába, ezzel alapvetően változott a véleménye, és elég komoly nyomás érzek részéről, hogy újra bevigyem az első kötet adatait (hátha valami felett elsiklott ezért a *ozás nem volt megfelelő)
Hagyom még dolgozni, és további infók betáplálása előtt nem várok ennyit az adatfeldolgozással, nehogy lefagyjon.

1 hozzászólás

Douglas Adams: Vendéglő a világ végén

Douglas Adams: Vendéglő a világ végén

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Marvin nem volt igazán kistermetű robot, de mégis siralmasan aprónak hatott a gigantikus fekete tankhoz képest, amely most megállt előtte. A tank végigszondázta a robotot, aztán visszahúzta az érzékelőit. Marvin meg sem moccant. – Félre az utamból, kicsi robot – morogta fenyegetően a tank. – Attól tartok – mondta Marvin –, épp avégett kellett itt maradnom, hogy az utadat álljam. A szonda ismét előbukkant, hogy újra megvizsgálja Marvint, majd gyorsan visszahúzódott. – Hogy te az utamat álld? Nekem?! – mennydörögte a tank hitetlenkedve. – Viccelsz? – De tényleg – mondta Marvin. – Na és milyen fegyvered van? – dörögte a tank. – Találd ki – felelte Marvin…”

Hirdetés