Gorkie P értékelése


Gorkie P>!
George Cooper: Magánügy

Mégis hol járt ez a könyv eddig? Miért nem olvastam előbb?? Miért nem olvassák többen??? Egyszerűen érthetetlen számomra.

Ismét egy remek történetet olvastam, magyar író tollából, ami megint csak megerősített abban, hogy milyen tehetséges szerzőket találhatunk kis hazánkban.

Adott egy magánnyomozó, egy hajléktalanná vált csinos nő, egy lefokozott felügyelő és egy biztosítótársaság alkalmazottja. Ez már helyből érdekes felállás, mi sülhet ki ebből?

Bővebben:
http://olvasokorut.blogspot.com/2017/02/george-cooper-m…


George Cooper: Magánügy

George Cooper: Magánügy

Milyen lenne egy regénye, ha Rejtő Jenő napjainkban írná meg? Talán ilyen:
Csodálatos dolog egy örökség! Főleg akkor, ha van kinek átadni. De ha nincs, az sem baj. Egy tévútra tévedt magánnyomozó, és egy nyugdíjazás címén félreállított detektív csatasorba áll az örökös felkutatásával megbízott lelkes ifjú titánnal, hogy végül – egy észbontóan észbontó nővel kiegészülve – gyökerestül felforgassák a világ ellen szövetkező bűnös elemek életét. Könyvünk hősei – vérfarkas és vámpír rokonok híján – súlyosan sebezhetők, legyen szó akár szerelemről, akár egyszerű ólomgolyókról, nem laknak koporsóban, és a napvilágnál sem porladnak el hideglelős sikoltozás közepette. Jól bánnak a szavakkal, tudnak kávézaccból jósolni, és kis szerencsével bármit képesek túlélni, ami nem halálos. Figyelem! A könyv klasszikusokat is feldolgozó író tollából került ki, ezért nyomokban mondanivalót is tartalmazhat. Kizárólag olvasni tudóknak!

Hirdetés