Ngie P értékelése


>!
Ngie P
Veronica Roth: Árnyak és jelek

Vártam, érdekelt, mindenképp el akartam olvasni… aztán olvasás közben, a csalódottságom közepén azt kérdezgettem magamtól – miért is akartam elolvasni?
Szerintem ez nem sikerült – még annyira sem, mint a Beavatott.
Az a véleményem, hogy Veronica Roth nagy erőssége a világok megalkotása, de azok felépítése és vezetése már nehezebben megy neki. A történet vezetés is problémás volt helyenként, legszívesebben hozzádobnék egy szerkesztőt. Nem teljesen értem, hogy ekkora névvel, hogy nem kapott ez a könyv nagyobb támogatást. Marketing az volt bezzeg!
Ez az egész áram dolog nekem nagyon tetszett, eredeti, érdekes, új. Ez az egyik, amit pozitív dologként tudok felhozni, és ha elolvasom a folytatást, akkor az emiatt lesz.
A másik pozitív dolog nekem Cyra volt, imádtam. Szerettem a személyiségét, a történetét.

Bővebben: https://youtu.be/whvg0ffFGpQ

1 hozzászólás

Veronica Roth: Árnyak és jelek

Veronica Roth: Árnyak és jelek

Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik.
CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené.
AKOS egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse – kerüljön bármibe.
Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást?
Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság – és szerelem – erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Hirdetés