Katyesz értékelése


>!
Katyesz
Clive Barker: Hírvivő

Első könyvem az írótól a Korbács volt, ami jóval magával ragadóbb regény, mint a Hírvivő. Ennek ellenére ez a műve is izgalmas. A jó és a rossz harcáról szól lényegében, ez a meghatározás azonban elég sablonos, jóval több rejlik mögötte, mint azt pár mondatban el lehetne mesélni. Sajnálom, hogy magyar fordításban ennyire szétszedték a köteteket.


Clive Barker: Hírvivő

Clive Barker: Hírvivő

A tudás első könyve

Palomo Grove, a békés kaliforniai kisváros, gondtalanul éli napjait, nem is sejtve, hogy a végromlás küszöbén áll. Különös gyermekek születnek, ketten a sötétség és pusztulás prófétájának – a Jaffnek – ivadékai, a harmadik a fény erejét hordozó férfi, Fletcher utóda. Az összecsapás elkerülhetetlen: megkezdődött a hajsza a Jaff után, keresztül egész Amerikán.

A győztesre nem kisebb jutalom vár, mint maga a Tudás, az emberiség által ismert legnagyobb hatalom – kulcs minden faj álomvilágához. Hogy ezt megszerezze, a két fél minden erejét latba veti, és amikor kifogy az eszközökből, saját gyermekeit küldi a csatába.

Csakhogy azok ahelyett, hogy egymás vérét ontanák, szerelemre lobbannak. És elszabadul a pokol – Palomo Grove utcái rettenetes, nem evilági jelentek szemtanúi lesznek.

Hirdetés