NewL P értékelése


>!
NewL P
James S. A. Corey: Nemezis játékai

Ez a sorozat egyre jobb lesz, ahogy halad előre a történet. Bár a séma mindig hasonló, történik valami borzasztó, amivel az emberiségnek szembe kell nézni, és (ahogy a való életben) mindig az emberek fordulnak egymás ellen (és ez annyira igaz), amit az állandó szereplők próbálnak megoldani, vagy csak sodródnak az eseményekkel. A könyvben többet tudunk meg a szereplőkről, és bár még mindig az az érzésem, hogy egy-egy sablont (sztereotípiát?) testesítenek meg, ettől függetlenül, egyre jobban kedvelem a regényfolyamon átívelő közös szereplőket. Várom a következő részt.

2 hozzászólás

James S. A. Corey: Nemezis játékai

James S. A. Corey: Nemezis játékai

LÁNGRA LOBBAN A VILÁG

Miután ezernyi lakható új világ felé nyílt meg az út, megkezdődik a naprendszer hatalmi struktúráinak átrendeződése. A Mars lassan elnéptelenedik, míg a külső bolygók nagyobb befolyást próbálnak szerezni maguknak, és hajók tűnnek el sorra, megmagyarázhatatlan módon.

Mindeközben a Rocinante hosszabb időre szárazdokkba kényszerül a lassú zónában és az Iloszon zajlott események miatt, ezért James Holden legénysége a javítások idejére „szabadságolja magát”, ki-ki visszatér a saját világába, hogy lezárja a múltja néhány elvarratlan szálát, és ez mindnyájuk számára a túlélésért folytatott keserves küzdelembe torkollik. De nem csak számukra: az emberiség saját végzete felé rohan, mert a múlt bűnei megkövetelik az árukat.

A New York Time– bestseller és többszörösen díjnyertes regényciklusból a SyFy csatornán fut a nagy kritikai sikert aratott tévésorozat, a The Expanse.

Hirdetés