Habók P értékelése


>!
Habók P
Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Kihívásra kellett egy olyan könyv, aminek a címe egy kérdő mondat. Körülnéztem, ezt találtam. Gondoltam, nem az én műfajom, kásahegy, de átrágom magam rajta. Macska ölbe, kávé kézbe, olvasás indul. Kis idő múlva kávé letéve – még kilötyögne –, a macska bosszankodva távozik, én meg vinnyogva hasalok az asztalon. Pedig csak egy Hamupipőke történet, vagy Meseautó, kinek melyik tetszett jobban. Az átlagos, sikertelen asszisztens kislány és a begubózott milliárdos cégvezető románca. Csak éppen nagyon jól megírva.


Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Emma épp elég katasztrófafilmet látott már…

Így amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni.

A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mesél neki a szüzessége elvesztéséről, a pasijáról és a szülei aranyhaláról, megosztja vele a tangákról alkotott véleményét, sőt azt is elmondja, hogy sosem volt még igazán szerelmes.

Az utolsónak szánt gyónásba azonban apró hiba csúszik: a gép gond nélkül földet ér. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves, és most már minden titkát ismerő idegennel.

Az élet azonban mást tartogat számára…

Imádod vagy éppen ki nem állod az Egy boltkóros naplóját?

A szerző most el fogja rabolni a szívedet.

Az év leghumorosabb, imádni való könyve, Sophie Kinsella tollából!

Dobd fel a napod az olvasásával!