Ikarosz értékelése


>!
Ikarosz
Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja Kézikönyv az Erővel ismerkedő növendékek számára

Nagyon jól bemutatja a jedi filozófiát és a Rend mindennapi életét, igazán nagy újdonságokat nem mondott el, de jó volt így összeszedve olvasni. Viszont az apró részleteket pl.: kardvívás nagyon szépen részletezi.
Ez is megérte az árát, viszont a széljegyzetek itt nem sikerültek olyan jóra, egy részüket kifejezetten feleslegesnek éreztem, és több karaktert nagyon egysíkunak ábrázolt (Dooku, Anakin), Ashoka odabiggyesztései pedig teljesen haszontalanok, inkább rombolták, mint építették a hangulatot.


Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja

ÚTMUTATÓ AZ ERŐT TANULMÁNYOZÓKNAK

Fedezd fel a titkokat és osztozz a tudásban, amely már jedik generációit képezte ki és világosította meg – kezdve a történelemtől és a Jedi Rend hierarchiájától egészen az Erő használatának tökéletesítéséig és a fénykard forgatásának ismeretéig.

Mesterről padawanra szállva, Yodától és Obi-Wan Kenobitól Anakinon és Luke Skywalkeren át minden jedi, akinek a kezébe került, hagyott néhány jegyzetet az oldalakon, így osztva meg tapasztalataikat és mindazt, amit tanultak. És ez a könyv most már a tiéd.

Hirdetés