Annie_Cresta értékelése


>!
Annie_Cresta
Tavi Kata: Táncvarázs

Én lepődtem meg a legjobban azon, hogy ez a rész tényleg, igazán tetszett. Nem, még mindig nem vett le a lábamról, de az első rész után elég nagy meglepetés lett. Ha már az előző részeknél tartunk, csak azért nem csillagoztam újra őket, mert lusta vagyok és az értékelésbe is bele kéne írnom, de amúgy levonnék egy kicsit mindkettőből. A második részre is 4 csillagot adtam, de az teljesen más 4 csillag, mint ez. Ez jobb volt.

Örültem, hogy végre nem csak Lilla és Krisztián szenvedéséből állt az egész, kaptunk egy Jázmin fejezetet is, meg a többiekről is több szó volt. Krisztiánt még mindig nem bírom annyira, ahogy Lillát sem, inkább a semleges kategóriába esnek. A többiek vagy semlegesek, vagy szeretem őket. Például Jázmint és Márkot is bírom, Kristóf még mindig a kedvencem a sorozatból és legnagyobb meglepetésemre Ákost is sikerült megkedvelnem. Annyira jó lenne, ha a következő részben az ő életébe is jobban beleláthatnánk, mert ha valaki, akkor ő az, akinek tényleg nagyobb problémái vannak és több szereplést érdemelne.

A történet amúgy olvasmányos és voltak vicces jelenetek, kevesebb szenvedéssel, mint eddig. Őszintén tetszett, nagyon érzik az írónő fejlődése, részről-részre jobb ez a sorozat. Kíváncsian várom a következő (befejező?) részt, remélem arra már nyugodt szívvel megadhatom a 4,5/5 csillagot.


Tavi Kata: Táncvarázs

Tavi Kata: Táncvarázs

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat az útjukba, a baráti társaságban akad valami baj.
Vajon képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?
Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?
Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Most végképp kiderül, tényleg neki teremtették-e a színpadot. Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.
Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?
Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?
Lilla és Krisztián rájön, hogy csak egy csapatként szállhatnak szembe a nehézségekkel. De elég erős ehhez a szerelmük?

„Humoros, fordulatos, romantikus. Tetszeni fog.”
– Erika (28) –

Hirdetés