BubbleTea értékelése


>!
BubbleTea
Claudia Gray: Stargazer – Nézz az égre!

Az eseményeket tekintve sokkal jobban tetszett ez a rész, mint az első. Sokkal pörgősebb volt, sokkal nagyobb volt a kíváncsiság, hogy most ez vajon miért van, és valamiért még ez a szerelmi háromszög is tetszett. :)

A karakterek ugyanúgy semmilyenek, a világ felépítése még mindig furcsa, és alapvetően az írási stílus nagyon kezdő. A párbeszédek elnagyoltak, mindent a szánkba akar rágni, sokszor ismétlődnek az információk és néha logikátlanok az események.

Mindezektől eltekintve nekem remek kikapcsolódást nyújtott a vizsgám után, nem kellett gondolkoznom, kikapcsoltam az agyamat és elmerültem egy tizenhét éves lány világában.

spoiler


Claudia Gray: Stargazer – Nézz az égre!

Claudia Gray: Stargazer – Nézz az égre!

NÉZZ AZ ÉGRE!
"Visszafojtott lélegzettel figyeltem, ahogy a fagy felkúszik a szoba ablakára és elhomályosítja az éjszakai égboltot odakint, kizárja a holdfényt, de valahogy mégis láttam. A fagy az ablakon minden irányban terjedni kezdett, de nem véletlenszerűen.
Egy kísérteties alakzat kezdett kirajzolódni a jégvirágokból. Egy arc.
Sötét, dühös szeme mintha engem nézett volna.
A legrészletesebb kép volt, amit valaha láttam.
Aztán szíven döfött a felismerés: a fagyember pillantása egyenesen a szemembe fúródott.
Volt idő, hogy nem hittem a kísértetekben."

Az Evernight időtlen falai között mindenkinek van rejtegetnivalója. Különösen alakul Bianca és Lucas titkos viszonya. A lány furcsa alkut köt Balthazarral, akit a múltja kísért. De minden veszni látszik, amikor az akadémiára gonosz erők támadnak. Mindennek legmélyén pedig egy borzongató rejtély lappang: Bianca születésének titka.

Ha mindenütt titkokba ütközöl…
Ha már senkiben sem bízhatsz…
Ha a csillagok az egyedüli barátaid…
Ha félsz, hogy elvéted az utad…
NÉZZ AZ ÉGRE!

Olvass ki múltat és jövőt!

Hirdetés