Ashriver értékelése


Ashriver>!
Erika Johansen: The Fate of the Tearling

Nem is tudom, hogy mit mondjak…..
Hihetetlenül jó volt és mégis az egész el lett rontva.
Az írónő erős karaktereket alkotott, akik körül rejtély és misztikum van, akik miatt érdemes volt elolvasni a könyveket. Aztán szépen, részről részre darabokra tépte őket; helyükre gyenge, néhol már szánalmas személyeket tett, akik egy kicsit sem emlékeztetnek minket azokra a karakterekre, akikre felfigyeltünk, akiknek a titkaik miatt izgultunk és éjjeleken át fennmaradtunk, csak hogy fény derüljön az igazságra. Aztán, amikor ez megtörténik csak csalódottság marad. Mint például Kelsea apja; akkora csalódás volt a személye, s olyan gyorsan el lett rendezve az egész. Voltak más dolgok is, de azok már túl spoileresek lennének.
És ami a végét illeti az volt a legnagyobb döbbenet. Ezzel mindent visszavont az írónő, mindent eltörölt… olyan mintha az egész egy nagy hazugság lett volna, az egész történet, minden. Mintha az írónő elvette volna tőlünk a könyveket s a szemünk láttára radírozta volna ki a benne lévő szavakat. S mégsem tudok 5 csillagnál kevesebbet adni, mert épp a vége miatt lett hihetetlen. Bár nem tetszett, de meghajolok az írónő előtt.

2 hozzászólás

Erika Johansen: The Fate of the Tearling

Erika Johansen: The Fate of the Tearling

In less than a year, Kelsea Glynn has transformed from a gawky teenager into a powerful monarch. As she has come into her own as the Queen of the Tearling, the headstrong, visionary leader has also transformed her realm. In her quest to end corruption and restore justice, she has made many enemies – including the evil Red Queen, her fiercest rival, who has set her armies against the Tear. To protect her people from a devastating invasion, Kelsea did the unthinkable – she surrendered herself and her magical sapphires to her enemy, and named the Mace, the trusted head of her personal guards, Regent in her place. But the Mace will not rest until he and his men rescue their sovereign from her prison in Mortmesne. Now the endgame begins and the fate of Queen Kelsea – and the Tearling itself – will finally be revealed…

Hirdetés