pveronika értékelése


pveronika>!
A. Meredith Walters: Chasing the Tide

Bár talán nem volt annyira kerek történet, mint a Reclaiming the Sand de mégsem akarok 5 csillagnál kevesebbet adni erre a könyvre, mert Flynn és Ellie története bárhogy is nézem, kiemelkedő és csodálatos. Egyszerűen lenyűgöző az, ahogy az írónő ezeket a karaktereket formálja, és ahogy végigvezet minket a közös útjukon, amely sokkal göröngyösebb, mint más párok esetében.

***Spoilereket tartalmazhat a A. Meredith Walters: Reclaiming the Sand-re nézve***
Ellie, aki egykor oly sokszor volt Flynn szenvedésének okozója, immáron társra talált a különleges fiúban, és bár elment a főiskolára megígérte Flynn-ek, hogy vissza fog hozzá térni. Három év telt el azóta, és itt az idő, hogy Ellie szembenézzen a démonaival, és ismét visszatérjen a városkába, ahol Flynn mellett számos borzalmas emlék is várja őt.
Ellie szerelme Flynn iránt megkérdőjelezhetetlen, de nagyon nehéz neki visszatérni a helyre, amely egy olyan múltat testesít meg, amelyet kétségbeesetten igyekezett maga mögött hagyni. De ott van Flynn. Bár nem egyszerű az élet vele, hiszen a világában minden megtervezett és minden korlátokhoz kötött, egy valami nem ismer határokat még Flynn életében sem, a szerelem… ***

Nehéz utazás volt ez mindkét szereplő számára, de azt hiszem minden bukkanót megért. A könyv a múlt és jelen között váltakozott, így a jelenbeli események egészen lassan haladtak, ugyanakkor sok olyan darabkát megismertünk a szereplők múltjából, amely segített abban, hogy kirakhassuk a tejes képet a kirakósból. Igazából az első kötet önmagában is egy tökéletes, kerek történet, ez inkább kis kiegészítő kötetnek érződött számomra, de örülök, hogy elolvastam.


A. Meredith Walters: Chasing the Tide

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Book Depository
2.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
A. Meredith Walters: Chasing the Tide

The powerful continuation of the story that began in Reclaiming the Sand- a tale of love and forgiveness and learning to move on from a past that has come to define you.

Bully and Victim

Friend and Lover

Past and Future

Ellie McCallum and Flynn Hendrick’s story was as painful as it was devastating. But they were able to find within each other an unlikely yet beautiful love. Despite the obstacles that tried to keep them apart.

And together they rose out of the ashes of their tragic history.

Now years after their life changing reunion Ellie is back in Wellston, having just graduated from college and ready to start her future with the man who taught her how to love. However, returning to a town that held so much bitterness and anger was the last place she wanted to start over.

But for Flynn, who is now an art professor at the community college and firmly rooted in the place that gave them their beginning, she’d do just about anything.

Yet it’s difficult building a life when you’ve only just learned how to live.
And love, no matter how strong, doesn’t always conquer all.

Ellie and Flynn must learn how far they are willing to go to stay together. Or whether the ghosts of the past will consume them both.

Because finding a happily ever after is harder than it seems. Particularly when you’re fighting against the one thing that could destroy you.

Yourself.