Lanore P értékelése


>!
Lanore P
David Levithan: Egy másik nap

Bajban vagyok, mert valószínűleg én értettem félre valamit… abban a tudatban voltam, hogy ez a könyv a fantasztikus első rész folytatása, és végre megtudom, mi történt, de a valóság az, hogy ez az első könyv története pepitában, Rhiannon szemszögéből megírva. Amíg ez a két nézőpontos dolog a Luxen sorozatnál számomra jól működik, itt sajnos nem volt elég, gyakorlatilag semmivel sem kaptam többet, max Rhiannon érzései, gondolatai voltak egy kicsit mások, mint amire emlékeztem, A -ról viszont semmi újat nem tudtam meg. Az események ugyanazok maradtak, semmi plusz információt nem nyújtottak, és ugyanúgy megmaradt a végére egy rakat nyitott kérdés. Az író továbbra is jól adagolja az érzelmeket, elég jó stílusban és hangulatban fogalmaz ahhoz, hogy átérezzem A és R kapcsolatának nehézségeit, de hiányérzet maradt bennem, ahogy becsuktam a könyvet, és ennek nagyon nem örülök.

2 hozzászólás

David Levithan: Egy másik nap

David Levithan: Egy másik nap

Minden nap ugyanolyan Rhiannonnak. Már elfogadta az életét, meggyőzte magát: megérdemli távolságtartó, temperamentumos pasiját, Justint, és még bizonyos útmutatásokat is írt magának: Ne számíts túl sokra. Kerüld el a feldühítését. Sose add fel a reményeidet.
Mindez addig a bizonyos reggelig működött is, amikor minden megváltozott. Úgy tűnt, Justin végre meglátja őt, és ez volt az első alkalom, hogy igazán vele akart lenni, így hát eltöltöttek együtt egy tökéletes, csodás napot, amiből Justin másnap reggel egy percre sem emlékszik. Rhiannon összezavarodik, mindent kérdőre von, és mindezek felett kétségbeesetten vágyik egy újabb csodás napra. Nem sokkal később egy idegen megszólítja, és elmondja neki, hogy az a Justin, akivel azt a napot eltöltötte, aki elérte, hogy igazi, életteli embernek érezze magát, az a valaki nem is Justin volt.

Hirdetés