Törpillaa értékelése


>!
Törpillaa
Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai

Imádtam. Annyira könnyen olvasható volt alig bírtam letenni. Menthetetlenül beleszerettem Carlosba. Nagyon szerettem ezt a történetet. Alig várom a folytatását, hogy olvashassam. Kiara és Carlos tökéletes páros voltak. Annyira cuki romantikus volt, annyira bírtam Carlos pimaszságát és Kiara aranyos volt. Brandon annyira cuki volt és azok a beszólásai. Végig nevettem rajta annyira édes volt. Kiara apja, és a felesége meg nagyon rendesek voltak amiért befogadtak egy balhés srácot tökéletes szülők voltak.
Örültem, hogy Alex és Brittany-ról is olvashattam. Számomra ők is tökéletes páros remélem a harmadik részben is feltűnnek.
Az írónő megint egy csodálatos könyvet alkotott. A borítója egyszerűen tökéletes. :)


Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai

Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A szókimondó, és meglehetősen szabadszájú középső Fuentes testvér, Carlos, nem találja a helyét Mexikóban, ezért a család visszaküldi Amerikába Alex és Brittany közelébe, hogy távol tartsák a bajtól. Ami természetesen Coloradóban is rátalál. Már az első hetekben összeakasztja a bajszát a helyi kábítószer kereskedőkkel, ráadásul megismerkedik egy különös lánnyal, aki szabadidejében hegyet mászik, autót szerel, és meleg a legjobb barátja. Carlos úgy gondolja, hogy Kiara Westford túl jó hozzá, ezért igyekszik érzelmileg nem belebonyolódni a kapcsolatba. Kiarát viszont elvarázsolja az a néhány pillanat, amikor Carlos az igazi énjét mutatja meg. Szó szerint fájdalmas az egymás felé vezető út. Vajon mindketten túlélik a közeledést?

Hirdetés