Csoszi értékelése


>!
Csoszi
Debbie Macomber: Csillagos éj

Kellemesen üdítő olvasmány volt, különösen a depis izlandi krimi után. Az első fele, pontosabban az Alaszkában játszódó rész nagyon tetszett, a chicagói már kevésbé. Olyan érzésem volt, hogy minden túl gyorsan történt a könyvben. Carrie és az antiszociális alaszkai remete Finn gyakorlatilag két nap alatt egymásba szeretett. Pár héttel később, hálaadáskor egyik pillanatról a másikra szakítottak, majd karácsonykor kibékültek és a közös jövőjüket tervezgették. Valahogy nem tudtam elhinni.

>!
General Press, Budapest, 2014
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636435424 · Fordította: Tokai Titusz
3 hozzászólás

Debbie Macomber: Csillagos éj

Debbie Macomber: Csillagos éj

Carrie Slayton, a fiatal és tehetséges újságírónő egy chicagói lap társasági rovatának munkatársa, ám a munkájával nem igazán elégedett, így hát elhatározza, hogy felmond. A főnöke azonban nem akarja elengedni, inkább egy igazán izgalmas feladattal bízza meg: készítsen interjút a titokzatos Finn Daltonnal, akinek a zord, ám mégis gyönyörű Alaszkáról szóló bestsellere a könyves toplisták élén áll, és rajongótábora egyre nő.
Carrie feladatát azonban megnehezíti, hogy a férfi kerüli a nyilvánosságot, senki sem tudja, hol lakik, ráadásul egyetlen újságírónak sem ad interjút. Carrie kitartó kutatás után végül rátalál az íróra az alaszkai vadonban. A lányt teljesen elbűvöli a vidék szépsége és nem mellékesen a férfi személyisége is. Minden különbözőségük ellenére mély vonzalom alakul ki kettejük között, és Carrie-nek döntenie kell: ha megírja a cikket, elveszíti Finnt, ha viszont a szívére hallgat, le kell mondania a karrierről.
Debbie Macomber (Angyali segítség) hamisítatlan karácsonyi történetében két nagyon különböző életfelfogású ember egymásra találását, kapcsolatát meséli el a tőle megszokott lírai szenvedéllyel.

Hirdetés