Zuzu_Petals2 értékelése


>!
Zuzu_Petals2
Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad Pozitív testkép, egészséges önbizalom

Ezt a könyvet nagyon jónak találom.Pont olyan időszakomban olvastam,amikor szinte majdnem megelevenedtek Zsuzska tanácsai és mintha kilépve a könyvből szó szerint segítséggel látott volna el válságos perceimben. Magabiztossá tett.Ezt a könyvet „díszpolcon” fogom tartani és szerintem még többször el fogom olvasni.Azt szeretném,ha ennek a könyvnek a szavai beleivódnának a hétköznapokban használt mondataimba.Imádom!Zsuzska,te vagy a "női"Szabó Péter!Csak így tovább és kérlek írj még könyvet!És ha szervezel motívációs előadásokat ,nekem ott a helyem!


Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Minden nő igazi NŐ. Minden test szerethető: a kerekded, a törékeny és a sportos egyaránt. Benned is ott rejlik a szépség és az érték, az a bizonyos PLUSZ kortól, bőrszíntől és testsúlytól függetlenül.
A mai világban, főleg a hamis mintákat hirdető média hatására, a legtöbb ember testképzavaros, önbizalma meggyengült. Meglehetősen veszélyes ez, hiszen a közérzeted, az önbizalmad áthatják a mindennapjaidat, az életed, befolyásolják a teljesítőképességed.
Szkiba Zsuzska, a Beauty with Plus bloggerének könyvéből te is erőt meríthetsz. Tudatosítja benned, hogy valódi értékeidet nem a külsőségek, vagy mások rólad alkotott véleménye határozzák meg, csakis te magad. Személyes történeteken keresztül ébreszt rá arra, hogy ha elindulsz, hogy megvalósítsd az álmaidat, bármit elérhetsz, csak rá kell lépned az önismeret, a tudatosság, az önmegvalósítás rögös és kalandos útjára. De ha egyszer elindulsz, soha többé nem akarsz majd visszafordulni.
A szerző pozitív életszemlélete, baráti hangvétele és a könyvben található egyszerű, de mégis hatékony gyakorlatok rávilágítanak arra, hogy több vagy mint egy szám, egy ruhaméret.
Egyedi, értékes és szerethető vagy. Egy igazi Szépség!

Hirdetés