Szilvi00 P értékelése


>!
Szilvi00 P
Mia Sheridan: Leo

Ha nem is vagyok százszázalékosan elégedett, az apróbb hibák fölött minden szívfájdalom nélkül szemet hunyok, mert Leo és Evie gyönyörű története engem teljesen elvarázsolt. Ha létezik valahol egy Mia Sheridan fanclub, én most rögtön csatlakozok. Megindító szerelmi történet volt, és az sem zavart különösebben, hogy végig sejthető, mi Jake titka.
Nagyon szerettem olvasni Leo és Evie gyerekkoráról szóló részeket. Olyan csodálatra méltó, hogy ilyen mélyről indulva, kitartó munkával és elszántsággal, Evie mi mindent elért az életben. Közben sikerült megóvnia a lelkét, nem keseredett meg. Jake pontosan azt a lányt ismerhette meg, aki már gyerekkén szívét-lelkét odaadta az oroszlánfiúnak.
Mintha egy mázsás kő esett volna le a szívemről, amikor a végére értem, ugyanis a rosszabb kritikák és alacsony százalékarány miatt komolyan féltem, hogy spoiler

8 hozzászólás

Mia Sheridan: Leo

Mia Sheridan: Leo

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Evie és Leo állami gondozott gyerekként találkoztak, és barátság szövődött közöttük. Az évek alatt kapcsolatuk szerelemmé mélyült, és megfogadták, ha Evie 18 éves lesz, együtt kezdik el felnőtt életüket.

Amikor Leót váratlanul örökbe fogadják, és el kell költöznie, megígéri Evie-nek, hogy keresni fogja, és néhány éven belül visszajön érte. A lány azonban nem hall felőle.

Nyolc évvel később, történetünk idején Evie már nehéz körülményei ellenére is kialakította az életét. Van munkája. Vannak barátai. Elégedett. Ekkor egyszer csak feltűnik az életében egy férfi, aki azt állítja, hogy a lány rég eltűnt szerelme, Leo küldte, hogy kutassa fel őt. Tagadhatatlanul vibrál közöttük a levegő. De vajon megbízhat-e Evie a vonzó idegenben? Vagy lehet, hogy az titkol valamit a Leóhoz fűződő kapcsolatáról és a srác sok évvel azelőtti eltűnéséről?