pveronika értékelése


pveronika>!
Kim Holden: Franco

Minden egyes Kim Holden könyv olyan, mint egy nagy ölelés az írónőtől. Egyszerűen annyi érzelemmel és lélekkel tölti meg a történeteit és a karaktereit, hogy úgy érzem, mintha bármikor szembejöhetnének az utcán, és az utolsó oldalakon olyan ürességet érzek magamban, mintha csak a legjobb barátaimtól búcsúztam volna el.

Franco-t, a szexi, humoros, tetovált dobost a Bright Side-ban és a Gus-ban ismerhettük meg. Franco eléggé válogatós a lányok terén, éppen ezért szinte soha nem is randevúzik. Azonban minden megváltozik, amikor egy Los Angeles-i éjszakán a véletlen és egy rosszul sikerült vakrandi („God bless the wankers.” :)) az útjába nem sodorja az elragadó, brit, felvágott nyelvű, humoros Gemma Hendricks-et. A szikra azonnal megvan, a kötelék gyorsan fonódik közöttük, azonban a közös napjaik száma véges. Gemma munkája Los Angelesben véget ért és haza kell utaznia Angliába, ahol komoly döntések állnak előtte, míg Franco-ra a Rooks világkörüli turnéja vár… És ekkor felvetődik a kérdés, hogy hogyan tovább?

Ki merem mondani, hogy Franco története jobban tetszett, mint Gus könyve. Bár valahol kicsit igazságtalan dolog ez, hiszen bár ez a könyv is érintett néhány olyan igazán szívbemarkoló témát, ami komolyan megrendíti az embert, és valahol talán mindenki félelmei közé tartoznak azok, amiket az írónő a papírra vetett (legalábbis az enyémek közé biztosan), de Gus könyve sokkal földhöz vágóbb, nyersebb és ezért kicsit talán nehezebben emészthető volt, mint ez a kötet. Félre ne értsetek, Gus-t is imádtam a teljes szívemmel, mégis Franco Genovese gyönyörű lelke, humora, önzetlensége biztos, hogy örökre elrabolta a szívemet. Nem tudom, hogy létezhetnek-e a világon olyan emberek (és rocksztárok), amilyennek Kim Holden Gus-t és Franco-t, na meg persze Kate-et formálta meg, de azt kívánom, hogy bárcsak igen lenne a válasz, mert az biztos, hogy mindegyikük egyaránt lenyűgöző személyiség. És Kim Holden regényeinek titka a karaktereiben rejlik. Mindegyikük egytől-egyig komplex és sokrétű, és Gemma-t ugyanúgy imádtam, akárcsak Franco-t.

spoiler Nagyon örülök, hogy ez a kötet volt 2016 utolsója és 2017 elsője számomra, mert egy könnyű szívvel adott hatalmas 5 csillag jár ennek a történetnek. Őszintén ajánlom!

10 hozzászólás

Kim Holden: Franco

Kim Holden: Franco

Franco Genovese is the drummer for world renowned American rock band, Rook. He’s got it all. A killer smile. Tattoos. Talent. Razor sharp wit and humor. And a heart as big, and generous, as they come. Life is good. Steady. Uncomplicated. Just the way he likes things. Until one night at an unassuming L.A. bar changes everything. Enter Gemma Hendricks. She’s a successful young architect from Northern England with an adorable smile, sarcasm for days, and an unparalleled trusting heart. The attraction is instant. So is their friendship. It’s also temporary because they’ll both be heading home, thousands of miles apart from each other, in a few days. Or is it? There’s something Gemma wants more than anything else. And when Franco propositions her to provide what she’s looking for, everything changes. Will it transform friendship into love, or will it be their ruin? **This is the third book in the Bright Side series but may be read as a standalone. Note from the author: Due to strong language and sexual content, this book is recommended for mature audiences.

Hirdetés