Orsi999 értékelése


>!
Orsi999
Tavi Kata: Táncvarázs

Az előző részek alapján nagy elvárásokkal kezdtem bele, de egy kicsit csalódtam. Mint ahogy Lilla is mondta ez a rész olyan volt, mint egy brazil szappanopera. Amivel nem volt semmi bajom, de itt szinte teljesen háttérbe szorult az iskola, ami egy ilyen könyvnél egy kicsit furcsa. De a tánc meg egyre fontosabb szerepet kapott. A szereplők rengeteget szenvedtek és veszekedtek hülyeségek miatt. Tetszett, hogy több szempontból is megismerhettük a történetet. Részbe azért csalódtam a könyvben, mert nem mindent irt le olyan részletesen. Néha csak megemlített pár eseményt amiről én szívesen olvastam volna még.

1 hozzászólás

Tavi Kata: Táncvarázs

Tavi Kata: Táncvarázs

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat az útjukba, a baráti társaságban akad valami baj.
Vajon képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?
Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?
Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Most végképp kiderül, tényleg neki teremtették-e a színpadot. Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.
Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?
Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?
Lilla és Krisztián rájön, hogy csak egy csapatként szállhatnak szembe a nehézségekkel. De elég erős ehhez a szerelmük?

„Humoros, fordulatos, romantikus. Tetszeni fog.”
– Erika (28) –

Hirdetés