Csike_The_Techmarine értékelése


>!
Csike_The_Techmarine
Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

Dan Abnett köszönöm, hogy ilyen zseniális stílusban írsz és ilyen maradandót alkotsz a Warhammer univerzumban.
Ami tetszett:
– Birodalmi Öklök. Örültem ,hogy végre olvashattam egy káplánház felépítéséről, szervezeti egységéről és megismerhettem a harci stílusukat.
– A politikai szál. Nem volt terjengős, de rövid sem volt. Ideális hosszúságú volt az egész és még így is megfelelő mennyiségű információt tartalmazott.
– A harcok, továbbra is szédületes sebességgel robognak, mint annó a Gaunt könyvek idején. És emellett ugyanolyan részletesek, mint a Gaunt könyvekben voltak. Élvezettel olvastam a leszakadó végtago leírását és a dzsuvát amiben ezek a félistenek harcoltak.
– Tökéletes esszenciája a Warhammer-Univerzumnak. Aki szereti, ezt is szeretni fogja. Aki nem szereti, nos annak bátran ajánlhatom ezt a könyvet kapudrogként ebbe a „csodás” univerzumba. A könyv tökéletes felvezetése volt egy újabb könyvszéráinak ( Remélem Abnett úr fogja vinni )
– Csodás borító!
Ami nem tetszett:
– Rövid. Elviseltem volna még vagy 30-40 oldalt.
spoiler

Összességében ez egy bődületesen erős és badass könyv. Szívem szerint mindenkinek ajánlom.

4 hozzászólás

Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

A harminckettedik évezredben járunk, a Birodalomban béke uralkodik. A Káoszt szolgáló Áruló Légiók tettei távoli emlékek csupán, az emberiséget régóta gyötrő, megannyi idegen fajt pedig féken tartják az űrgárdisták. Mikor az egyik ilyen xeno faj ellen indított irtóhadjárat során nagy erőket vonnak össze Ardamantua világára, a Birodalmi Öklök több mint ezer év után először hagyják el a Terra falait. Ekkor azonban egy másik, még veszedelmesebb ellenség sújt le, s lehet, hogy még Rogal Dorn hősies fiai is tehetetlennek bizonyulnak vele szemben.

A Bestia felemelkedett… és hatalmas.

Hirdetés