mokus33 értékelése


>!
mokus33
Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Könnyed, nyári olvasmány, én mégis örülök, hogy télen olvastam, így legalább olvasás hatására nem kívántam meg annyira a fagyit :) Ha nyáron olvasom, biztos, hogy nem bírtam volna ki jégkrém vagy fagyi nélkül az olvasást, annyi ínycsiklandó ízzel találkoztam a könyvben.
Gyorsan lehet haladni az olvasással, nem kíván komoly agymunkát, de kikapcsol, elszórakoztat, és az ilyen könyveknél ez a lényeg. Talán csak az elmúlással, a gyásszal kapcsolatban tartalmaz néhány magvasabb gondolatot, de ezt is csak nyomokban.
Ez a regény még az átlagosnál is kiszámíthatóbb volt, a befejezés túlságosan szirupos, de mivel nem vártam mást, így nem okozott csalódást. A szereplők kedvesek, szépek, nem igazán összetett személyiségek, de mindannyian szerethetők.
Pontosan azt nyújtotta, amit vártam, egy kellemes kikapcsolódást.


Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét.
A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson.
Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Hirdetés