vgyorvari értékelése


>!
vgyorvari
Elizabeth Adler: Kaliforniai rejtély

A történet nekem nagyon tetszett. A gyilkos kilétére aránylag hamar rá lehetett jönni, de mégis kétségek között maradt az olvasó amíg ténylegesen ki nem lett „mondva” a neve. A könyv vége sikerült a legizgalmasabbra, le sem bírtam tenni míg nem jutottam az utolsó fejezet végére. Egy nagyon összetartó, szerethető családot ismerhettünk meg benne.


Elizabeth Adler: Kaliforniai rejtély

Elizabeth Adler: Kaliforniai rejtély

Fen Dexter nyugodt élete egy viharos estén fenekestül felfordul. Vérző férfi kopogtat be hozzá, azt állítva, hogy autóbalesetet szenvedett. Elmondása szerint San Franciscóba tart, hogy segítsen a rendőrségnek kideríteni, ki gyilkolta meg a menyasszonyát. A vihar miatt Fen nem tudja kórházba szállítani a sérültet, így az nála marad éjszakára. A kényszerű összezártságban vonzalom támad köztük.

Másnap reggel a férfi bemegy a kórházba, ahol Fen nővérként, egyik unkahúga, Vivi pedig orvosként a sürgősségi osztályon dolgozik.

Vivi épp egy súlyos sérülttel foglalkozik, akinek átvágták a torkát. A lány állapota válságos – ő a környéken garázdálkodó sorozatgyilkos legutóbbi áldozata, akinek a szájára ugyanúgy ráragasztották a „Ne szólj szám!” feliratú jegyzetlapot, mint a korábbiakéra.

A titokzatos idegen Vivihez fordul, hogy varrja össze a sebeit – ez vajon véletlen, vagy valami ördögi terv része?

Ki ez az ember valójában? Mit akarhat Fentől és a családjától? Lehet, hogy köze van a gyilkosságokhoz? Ha igen, vajon lesz-e elég ideje Fennek és az unokahúgainak, hogy kiderítsék az igazságot?

Hirdetés