Szédültnapraforgó értékelése


>!
Szédültnapraforgó
Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Az írónőtől a 4. olvasmányom. Nagyon kedvelem a stílusát. Ez most igazi, mai korban játszódó cselekmény, mégis volt benne valami ódon hangulat. Elképzelhető, hogy Maggie teremtette, de Mark is egy konzervatív úriembert idézett számomra. Nagyon kedveltem őket, sőt még Sam-et is. Aranyos párbeszédek zajlottak a testvérek között, Maggie és Mark között, sőt Holly az édes 6 éves is sziporkázott.
A tragédia ellenére igazi jó hangulatú, happy történet :)
Érdekes idézetekkel találkoztam:
„Markot és testvéreit olyan szülők nevelték, akik a házasságot afféle gerillaháborúnak fogták fel, amelyben a gyermekeik voltak a túszok.”
„Legfiatalabb öccsük házassága olyan volt, mint a vírusok megszállta számítógép: lehetetlen volt biztonsági módban megnyitni, és a benne futó látszólag ártalmatlan rutinok a legkülönfélébb aljas funkciókra voltak képesek.”
„– Minél okosabb vagy, annál több okod van pocsékul érezni magad.”

Megéri elolvasni, főleg a vicces részek miatt :)


Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

EGY KISLÁNYNAK CSALÁD KELLENE

Egy esőtől síkos éjszakán a hatéves Holly elvesztette az egyetlen embert, aki addig gondoskodott róla: szeretett édesanyját, Victoriát. Azóta egy szót sem szól.

EGY SZÓLÓ FÉRFINAK FELESÉG KELLENE

Mark Nolannak mi sem hiányzott kevésbé, mint egy hatéves kislány. Hamarosan mégis ráébred: bármire kész lenne, hogy a gyermek életét újra teljessé tegye. A húga végrendelete megmondta, mit kell tennie: Senki sem jöhet szóba, csak te. Kezdetnek csak szeressed. A többi majd jön magától.

NÉHA CSAK EGY KIS VARÁZSLAT HIÁNYZIK…

Miután Maggie Conroy egy év házasság után elvesztette a férjét, nem hisz benne, hogy újra szerelemre találhat. Annál inkább hisz a képzelet varázserejében. Amióta játékboltot vezet, abban élhet, amit szeret. És amikor összetalálkozik Holly Nolannal, egy olyan kislányt lát maga előtt, akinek nagyon hiányzik egy kis varázslat.

HOGY VALÓRA VÁLJANAK AZ ÁLMOK

Három magányos ember. Három válaszúthoz érkezett élet. Három ember, akik hamarosan megtapasztalhatják, hogy karácsonykor bármi lehetséges, hogy ilyenkor a kívánságok mintha maguktól válnának valóra.

Lisa Kleypas 34 regény szerzője és számos díj nyertese.

Kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Hirdetés