molybarby értékelése


>!
molybarby
Gena Showalter: Éjsötét csók

Sokat gondolkodtam rajta, hogy hány pontot is adjak erre a könyvre. Ugyanis az elején elég idegesítő volt számomra ez az oda-vissza huzavona Lucien és Anja között. Amíg jobban bele nem láttam a szerepükbe elég csalódottnak éreztem magam az első rész után, ami már az első fejezeteivel megfogott magának. Itt is körülbelül a felénél indulnak be az események és válik tényleg érdekessé a történés. Innen viszont számomra legalább is letehetetlen volt a könyv. A vége meg, te jó ég. Most kérem a következő részt, mert egyszerűen meg kell tudnom, hogy mi lesz a kis démonjaimmal. :)


Gena Showalter: Éjsötét csók

Gena Showalter: Éjsötét csók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EMBERFELETTI hatalom
HALHATATLAN szenvedély

Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia… de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet?
Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Hirdetés