_Eriii P értékelése


>!
_Eriii P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Szeretem Jodi könyveit, nem volt ez másképp ezzel a történettel sem. Nagyon tetszett. Izgalmas, forró, feszültséggel teli történet volt. A szereplőket nagyon szerettem. Cami egy igazan talpra esett lány volt. És Mr. Árnyék, meg egy igazan különleges férfi. Arrogáns, kemény, de ha levetette a páncélját, kenyérre lehet kenni. Amiért levonom a csillagot az a három nap, és szeretlekgyerehozzámfeleségüligenafeleségedleszekúgysírok. Szerintem ezt azért nem kellett volna. Ilyen nincs. Nagyot csalódtam, mert úgy vártam, hogy teljenek a napok, hetek, hónapok. Úgy szorítottam, hogy nehogy megtörténjen ez. Sajnos ezzel a húzással egy csillag bánta. De, ne tántorítson el ez, mert tényleg egy nagyon szép, izgalmas, forró történet. Élveztem minden egyes percét. Ki merem jelenteni, hogy jobb volt mint a Férfi trilógia, pedig azt is szerettem. Itt Mr. Árnyék mérföldekkel jobb mint a hisztis Jesse. Ajánlom….

1 hozzászólás

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Az emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.