Ashriver értékelése


>!
Ashriver
Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

Huhh… wow… oha…. hogyéneztmiértnemolvastameddig?
Istenem, ez nagyon jó volt. Vicces, szarkasztikus, oh, te jó ég Humor Herold!! :D Imádtam, bár értem én a csaj stílusát, mintha magamat olvastam, volna, de azért a buzi szó egy kissé degradáló manapság. Ezen akadtam fenn egy kissé, az ilyenre ütök! De a többi okéés volt. Mint mondtam Emely, olyan mintha én lennék, mintha magamat olvastam volna. És Elyas….oh, mamám, hát téged meg honnan szalasztottak?? És vannak még ott többen is olyanok, mint te? :D
Inkább folytatom az olvasást, mert most semmi értelmeset nem tudok írni, csak a szavak ömlenek belőlem, feltartóztathatatlanul, lassan már értelem nélkül.
Ajánlom!!!! :D


Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

Nem létezik olyan lány, aki elfelejtené, milyen is volt az első szerelem ezt senki sem tudja jobban, mint Emely. Hét év után találkozik ismét Elyas-szal, a jó megjelenésű, kedves, és világítóan türkizzöld szemű sráccal. Legjobb barátnőjének bátyja, aki már egyszer teljesen összezavarta az életét, és ezeket a sebeket még mindig mélyen magában hordozza. Emely teljes szívéből utálja őt. Sokkal inkább a rejtélyes, e-maileket író Lucára irányítja a figyelmét, aki az érzékeny és romantikus üzeneteivel megérinti a szívét. A két férfi különböző irányba tereli Emelyt, akinek el kell döntenie, melyik közülük, aki megmutatja neki az igazi énjét.
De vajon tényleg beleszerethet valaki egy ismeretlenbe, vagy jár egy második esély az első szerelmednek?

Hirdetés