Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Miért áll ez a könyv 83%-on? Azért ennél sokkal jobb volt.
Jodi megint teremtett nekünk egy zavaros múlttal rendelkező rendkívüli férfit és egy erős, szimpatikus hősnőt. Annak idején kedvenc filmjeim közé tartozott a Kevin Costner féle Több, mint testőr (The Bodyguard) és azóta is szívesen olvasom a témába vágó sztorikat.
A kémia az első perctől kezdve működik Cami és Jake között, de mivel a férfit Cami zsarnok apja bérelte fel, a lány rendesen lázad. Beszólogatások, kóstolgatások, szócsaták. Hőseink rendesen küzdenek a vágy ellen, spoiler.
Tudom, hogy Jake elég arrogáns, többnyire bunkó, de egy bűbájos szőke herceg aligha tudta volna a helyén kezelni Camille apját.

30 hozzászólás

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Az emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.

Hirdetés