Viktória_Erdei  értékelése


>!
Viktória_Erdei 
Sherry Gammon: Hihetetlen

Egy újabb szereplőt ismerhettünk meg ebben a trilógiában, Lilah-t. Aki szeretne megszabadulni apjától, ezért sajnos együtt kell működnie vele. Ebben a kötetben több volt az érzelem és kevesebb volt az akció, de még így is nagyon jó volt.
Cole hihetetlen, kétballábas, kétbalkezes, de nagyon szerethető, humoros pasi. Imádnivaló volt, amikor Lilah flörtölése miatt állandóan elpirult. spoiler A saját magának címzett kis videó nagyon romantikus volt.
Kíváncsian várom Booker könyvét.


Sherry Gammon: Hihetetlen

Sherry Gammon: Hihetetlen

Már három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.
De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik – talán életében először – szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.

Hirdetés