Faythe P értékelése


>!
Faythe P
Holly Black – Cassandra Clare: The Iron Trial – A vaspróba

Ééééééés megszületett egy újabb kedvenc! Fantasztikus volt! Faltam a sorokat és napközben is már alig vártam, amint este hazafele a buszon vagy az ágyban olvassam A vaspróbát. Egyébként nagyon hajazott a Harry Potterre több szempontból is, de nem érdekel, mert ennek ellenére, mégis nagyon egyedi a történet.
Ennyi, nem tudom jobban elmondani, mennyire tetszett ez a könyv, de az tuti, hogy minél hamarabb folytatom! :D

3 hozzászólás

Holly Black – Cassandra Clare: The Iron Trial – A vaspróba

Holly Black – Cassandra Clare: The Iron Trial – A vaspróba

A legtöbb gyerek bármit megtenne, hogy átmenjen a vaspróbán. Callum Hunt viszont nem. Ő el akar bukni.
Callt az édesapja egész életében óva intette a mágiától. A fiú meg van győződve arról, hogy ha sikerrel jár a vaspróbán, és felvételt nyer a Magisztériumba, annak csak rossz vége lehet.
Úgyhogy a lehető legjobban igyekszik, hogy a lehető legrosszabb formáját hozza… A cél az, hogy csődöt mondjon, csakhogy épp ebben mond csődöt.
Így hát most várja a Magisztérium, ez az egyszerre szenzációs és vészjósló hely, ami sötét szálakkal kapcsolódik Call múltjához, és kanyargós utat mutat a jövője felé.

A vaspróba csak a kezdet, a legnagyobb próbatétel csak ezután következik…

A nagy sikerű szerzők, Holly Black és Cassandra Clare bámulatos képzelőereje nyomán most kezdetét veszi egy lélegzetelállító, szédületes, észveszejtő kaland a mágikus ismeretlenbe.

„Még vonakodó olvasókat is elragad, és a fantasy szerelmeseinek is tökéletes. Tele van rejtélyekkel és nyomokkal, a főhőse gyerekek számára is érthető problémákkal küzd, és a történet csupa kaland.” – Pamela Kramer, Book Examiner -

Hirdetés