BreeS értékelése


>!
BreeS
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

spoiler

Hivatalosan is végem. Imádtam. Már maga a címe is megfogott. A védelmező *.* és ez a csodás borító. Mindezek után ez egy BRUTÁLISAN jó történet!
Hihetetlen. Nem tudom elmondani mit érzek. Nagyon nagyon jó volt!
Izgalmas, alig bírtam letenni!
Nem is tudom mit vártam. Sőt, semmit sem vártam. Csupán elkezdtem ezt a könyvet hazafelé menet a buszon olvasni.
1. majdnem fent maradtam a buszon.
2. lehet, hogy az utcán se kellett volna olvasnom.
3. Annyira imádom, hogy azt se tudom, hol kezdjem. :D
Ez a sztori, ezt kitalálni, nekem teljesen új volt. Kicsit krimis, nyomozós dolog nagyon tetszett. Végig kíváncsi voltam, alig vártam, hogy kiderüljön az igazság.
Persze a romantika se maradhatott ki a dologból, de le a kalapom az írónő előtt szerintem minden jelenet pont jó volt. Nem volt benne sem túl sok erotika, sem túl sok romantikus nyáladzás. Minden a helyén volt. A szereplők jól fel voltak építve, imádtam Jake-t és Cammit <3 spoiler
5 csillag, de ha lehetne többet adnék <3 Imádtam! Jodi Ellen Malpas, azt hiszem utána kell járnom a többi könyvednek ;)

http://breestoriesandbook.blogspot.com/2016/12/jodi-ell…

4 hozzászólás

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Az emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.

Hirdetés