Ács_Milán értékelése


>!
Ács_Milán
Elizabeth Adler: Vidéki menedék

Nem egyszerű egy elvált nőnek egy lázadó, kamasz gyermekkel új életet kezdeni, ráadásul egy idegen országban és új környezetben. Caroline egy talpraesett, határozott nő, aki megmutatta, hogy egyedül is képes talpon maradni. A többszörösen megcsalt nőnek sok próbát kellett kiállnia, amire az élete egyenesbe került és megvalósította az álmát.
Jó volt olvasni, hogy a szerelmet is megtalálta a nála 11 évvel fiatalabb férfi személyében és a lányával is sikerült megtalálniuk a közös hangot a történet végére.


Elizabeth Adler: Vidéki menedék

Elizabeth Adler: Vidéki menedék

A tizenöt éves Issy és egyedülálló édesanyja, Caroline Evans próbálnak rátalálni saját és közös útjukra. Amikor úgy dönt, hogy hátrahagyja szingapúri életüket (és jómódú férjét, Jamest, aki jó néhány éve szeretőt tart), Caroline teljesen más világba csöppen. Egy angol vidéki kisvárosba költözik Issyvel, ahol szerény sikereket ér el catering cégével. Issy imádja apját, és magában anyját vádolja a történtekért. Amikor Caroline álma, egy régi csűr felújítása és étteremmé alakítása végre valóra válik, és a dolgok kezdenének jó irányba fordulni, James különös eltűnése és egy pénzügyi botrány forgatja fel immár békésnek hitt életüket. Az áhított nyugalom érdekében Caroline-nak és Issynek egy gyilkossági ügyet is meg kell oldania.

Hirdetés