WoD P értékelése


>!
WoD P
Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

Eddigi legrosszabb WH40k regény amit olvastam, beleértve a Dawn of War sorozatot is. Már maga a terjedelme is olyan, mintha a WC-n írta volna az író kényszerből. A sztori teljesen átlagos, terepasztalon is simán le tudtuk volna játszani. Egyedül az Officio Assasinorumos szál tetszett valamennyire.
Nem értem a kiadót, hogy miért nem a már elkezdett sorozatokra koncentrál inkább. Illetve régebben volt közvélemény-kutatás, hogy a rajongók melyik sorozatokat szeretnék, de erre én nem emlékszem.


Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

A harminckettedik évezredben járunk, a Birodalomban béke uralkodik. A Káoszt szolgáló Áruló Légiók tettei távoli emlékek csupán, az emberiséget régóta gyötrő, megannyi idegen fajt pedig féken tartják az űrgárdisták. Mikor az egyik ilyen xeno faj ellen indított irtóhadjárat során nagy erőket vonnak össze Ardamantua világára, a Birodalmi Öklök több mint ezer év után először hagyják el a Terra falait. Ekkor azonban egy másik, még veszedelmesebb ellenség sújt le, s lehet, hogy még Rogal Dorn hősies fiai is tehetetlennek bizonyulnak vele szemben.

A Bestia felemelkedett… és hatalmas.