Shion_Blanc értékelése


>!
Shion_Blanc
Charlie Huston: Félholtak

Erre mondják, hogy brutálisan szórakoztató.
Maga a nyomozás izgalmas, mert egyre jobban belelátunk a vámírbarlangok sötét bugyraiba, bár a megoldás egy kissé elmebeteg.
A nyelvezet rettentően trágár, de tudatos, mert kell ehhez az alvilági környezethez.
Joe Pitt furcsamódon szerethető, viszont borzalmas alak. Szerencsére ő is tisztában van vele. Ajánlom annak, aki szereti a Pengét és a szaftos anti-csillámpóni vámpíros műfajt. Persze nagy dolgokat ne várjunk a könyvtől, csak tömény, talán kissé perverzen erőszakos nyomozást.


Charlie Huston: Félholtak

Charlie Huston: Félholtak

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Éjjel bújnak elő rejtekükről.
Vérrel táplálkoznak, a mi vérünkkel.
Joe Pitt vadászik rájuk, pedig ő is egy közülük.

Manhattan szigetét vámpírklánok uralják. Joe erősebb és gyorsabb nálunk, alig akad nála durvább gyilkológép. Az éjszakáit mégis kénytelen azzal tölteni, hogy szomját embervérrel oltsa. A városban egyedül ő nem hajlandó szövetségre lépni a holtak manhattani alvilágát irányító klánokkal. Első megbízatása egy milliárdos házaspár elveszett lányát felkutatni, miközben a Koalíció és a lány befolyásos szülei a sarkában lihegnek, anarchista vámpírok üldözik, és egy beteges szekta vezetője is a fejét akarja. Mielőtt felkel a nap, Joe-nak meg kell találnia a lányt, el kell tennie láb alól egy szökött zombit, vagy ő kerül karóvégre.

Charlie Huston sorra vérfürdőt rendez világszerte népszerű sorozatában, megidézi a film noir világát, sikeréről megannyi fanzine tanúskodik, miközben Joe Pitt alakjában megteremti a 21. század legvéreskezűbb nyomozóját

Hirdetés