Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Nick Bruel: Rossz Cica fürdik

Szeretem a macskákat, de ahogy van az a vicc is, sok mindenben a pasikhoz tudnám őket hasonlítani. Imádják a függetlenséget. Csak alig, vagy inkább egyáltalán nem hallgatnak rád, és sohasem fogadnak szót. Szeretik távol tölteni az éjszakát. Elvárják, hogy etesd, itasd, simogasd őket. Majd elvárják, hogy hagyd őket békén, amikor aludni szeretnének. Ez a cica is ilyen volt. Ezért is inkább vagyok kutyapárti.
Ennél a macskánál nem működik a fordított pszichológia. Csakis ha adunk az egójának. Humoros kis szösszenet, jópofa illusztrációkkal. A szöveg nagy részénél, mintha be lett volna nyomva a CapsLk billentyű és a könyvecske eleje, mint egy második osztályos készségfejlesztő. A gyerekek biztos, hogy odáig lesznek érte. A fürdetés után pedig ne próbáld meg simogatni. „Sőt! Készülj fel arra, hogy mosolyszünet lesz…pár óráig…napig…vagy hétig.”


Nick Bruel: Rossz Cica fürdik

Nick Bruel: Rossz Cica fürdik

Kisállattartók, vigyázat! Mufurc Macseknak fürödnie kell! Sajnos kifejezetten rossz ötletnek tűnik Macsekot vízbe mártogatni. Ki tudja, mi történhet… Elővigyázatosságból érdemes megfontolni néhány ötletet: Macskafürdetéshez vásároljunk lovagi páncélt. Helyezzünk a kezünk ügyébe rengeteg kötszert. Tartsunk készenlétben egy váltás alsóneműt (mert a stressz balesetet okozhat) Szóval készüljünk a legrosszabbra, mert egy Macsek nem fürdik hősies harc nélkül!

Hirdetés