barbarell_a értékelése


>!
barbarell_a
Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Habár biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan magyar irodalom van még, amit nem ismerek, de ezek után iszonyat büszke voltam. Legfőképpen azért, hogy igen is, mi is merünk ilyen szuper, szemérmetlenül brutális és határtalan fantázia szülte klassz krimit alkotni. Remélem, Jandácsik Pálnak van még pár ilyen a tarsolyában, mert bérelt helye van a polcomon. Imádtam.


Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Újabb brutálisan meggyilkolt, bundájától megfosztott állat hullájára lelnek a rendőrök.

Cesar Darlington németjuhász nyomozó tehetetlen az ügyben – egyetlen segítsége a megcsonkított szfinx macska, Dr. Lex Siegfried lenne, akit ő juttatott rácsok mögé. De vajon hihet-e a doktor őrült meséinek?
Mindeközben egy nem mindennapi páros (Arthur, a róka és Christie, a fekete párduc) szórakozni készül a barátaikkal, de a város felé tartó viharfelhők a halloweeni maszkabált véres rémálommá változtatják mindenki számára.

Jandácsik Pál első regénye egy sötét, ismeretlen, mégis hátborzongatóan ismerős univerzumot fest le. Karakterei civilizált állatok, akik még soha nem tűntek ennél emberibbnek, a gyilkos után folytatott hajsza pedig soha nem volt ennél idegtépőbb.
Ez a furry krimi nem szűkölködik sem vérben, sem erőszakban; az olvasóban felmerülő kérdések pedig az utolsó oldalakig váratnak a válasszal.

Hirdetés