julcseee P értékelése


>!
julcseee P
Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad Pozitív testkép, egészséges önbizalom

Ezt a könyvet egy hiteles nő írta, és azért lehet annyira szeretni, mert nem csak a bölcsességeket ontja magából, de a benne leírt történeteket korábban ő átélte, vagy az olvasói élték át, és keresték meg ezekkel a sztorikkal, ezért minden ami le van írva benne, az valaki által már valóban át volt élve, és a történetekhez viszonyítva írja le a gondolatait.
Tele van kérdésekkel, amelyeket néha nem szívesen válaszolnánk meg, és olyan feladatokkal, amiket mindenkinek el kellene végeznie, vagyis inkább csak azoknak, akik elégedetlenek magukkal.
Biztos fogok még belőle újra-újra olvasni, és a feladatokat is igyekszem egyszer megcsinálni :)


Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Minden nő igazi NŐ. Minden test szerethető: a kerekded, a törékeny és a sportos egyaránt. Benned is ott rejlik a szépség és az érték, az a bizonyos PLUSZ kortól, bőrszíntől és testsúlytól függetlenül.
A mai világban, főleg a hamis mintákat hirdető média hatására, a legtöbb ember testképzavaros, önbizalma meggyengült. Meglehetősen veszélyes ez, hiszen a közérzeted, az önbizalmad áthatják a mindennapjaidat, az életed, befolyásolják a teljesítőképességed.
Szkiba Zsuzska, a Beauty with Plus bloggerének könyvéből te is erőt meríthetsz. Tudatosítja benned, hogy valódi értékeidet nem a külsőségek, vagy mások rólad alkotott véleménye határozzák meg, csakis te magad. Személyes történeteken keresztül ébreszt rá arra, hogy ha elindulsz, hogy megvalósítsd az álmaidat, bármit elérhetsz, csak rá kell lépned az önismeret, a tudatosság, az önmegvalósítás rögös és kalandos útjára. De ha egyszer elindulsz, soha többé nem akarsz majd visszafordulni.
A szerző pozitív életszemlélete, baráti hangvétele és a könyvben található egyszerű, de mégis hatékony gyakorlatok rávilágítanak arra, hogy több vagy mint egy szám, egy ruhaméret.
Egyedi, értékes és szerethető vagy. Egy igazi Szépség!

Hirdetés