GytAnett P értékelése


>!
GytAnett P
Tavi Kata: Táncvarázs

Emlékeim szerint az első két rész egészen magával tudott ragadni, nem voltak azok sem nagy extrák, de időtöltésnek tökéletesek voltak. Most viszont ezt nem bírtam átélni. Jó volt, jó volt, de semmi több. Nem estem kétségbe, amikor éppen a fejezet közepén kellett letennem a könyvet, ami igencsak intő jel nálam.
Bevallom, már nem emlékeztem annyira az előző részekre, amennyire szerettem volna, konkrétan voltak olyan szereplők, akik teljesen ki is estek, de azért sikerült visszarázódnom.
Nem szeretem, amikor ilyen hosszú idő eseményei vannak 400 oldalba bezsúfolva. Szerintem inkább legyen egy kicsit laposabb része is a könyvnek, de nem szeretem, amikor ekkorákat ugrunk. Még ha minden hónapban is történt valami, nem éreztem úgy, hogy tökéletes láncolatot alkottak volna az események. Egyik-másik szereplő most kifejezetten irritált, gyakorlatilag egyikőjükkel sem tudtam azonosulni.
Nem nyert most ez a könyv, igazán nagy bánatomra, azt hittem, hogy ez lesz az, ami majd ebből a válság szerű valamiből kihoz. Nem jött össze, sőt, inkább még inkább letargiába zuhantam.


Tavi Kata: Táncvarázs

Tavi Kata: Táncvarázs

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat az útjukba, a baráti társaságban akad valami baj.
Vajon képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?
Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?
Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Most végképp kiderül, tényleg neki teremtették-e a színpadot. Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.
Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?
Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?
Lilla és Krisztián rájön, hogy csak egy csapatként szállhatnak szembe a nehézségekkel. De elég erős ehhez a szerelmük?

„Humoros, fordulatos, romantikus. Tetszeni fog.”
– Erika (28) –

Hirdetés