Viktória_Erdei  értékelése


>!
Viktória_Erdei 
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Olyan érzésem volt, mint egy szappanopera lenne. Itt van minden. Van egy pasi, aki évek óta szerelmes a lányba, de nem meri bevallani magának. Egy lány, aki viszont évek óta szerelmes belé és vannak a családtagok, akik már évek óta tudják, hogy ők összetartoznak. Van egy kis bonyodalom, elbeszélnek egymás mellett. Egyszeri olvasmánynak jó, de semmi több.

1 hozzászólás

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.

Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Hirdetés