elge76 P értékelése


>!
elge76 P
Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

Na ez igen kérem!
Egy újabb történetszál a sok közül, amiben most végre olyan dolgokról is szó esik, és olyan szereplők is felbukkannak, akiket eddig én személy szerint nagyon régóta hiányoltam.
Ezek pedig nem mások, mint a spoiler, az spoiler, és az spoiler.

Ebben a történetben a Birodalmi Öklök lesznek a főszereplők, akik furcsa jeleket fognak az Ardamantua bolygóról. És innentől kezdődnek a problémák, spoiler több milliós tömegei bukkannak fel a bolygón, akikkel hőseink kénytelenek felvenni a harcot, de végül maga a bolygó is spoiler. A végén pedig megérkezik az igazi ellenség, az spoiler.
Szereplőink nem értik a helyzetet, és azt sem, hogy ez a régen csak golyófogónak vélt ellenfél hogyan tudott ennyire megerősödni, sőt, miképpen jutott olyan technológiához, ami konkrétan spoiler

Mindeközben a Terrán folynak a politikai csatározások, az egymásnak feszülő ellentétek, hogy végül az spoiler is kénytelen legyen becsatlakozni, és a saját módszereikkel a megfelelő döntések felé terelni a magas rangú politikusokat.
Amit még érdemesnek tartok megemlíteni, hogy vannak űrbéli jelenetek is, és a könyv vége felé már egy egész spoiler is a részesei lehetünk.

Meg vagyok nyugodva, Abnett mester hozta a formáját.
Ismét az utolsó 30 oldal az, ahol a sztori egyre jobban felpörög, hogy a végére érve egy irdatlan méretű függővéggel zárja le az első könyvet. Szóval részemről biztos, hogy folytatni fogom! :)

.

Örömmel veszem észre a Tuan szöveggondozási fejlődőképességét.
Ebben a könyvben talán 3-4 hiba lehetett összesen, és ezek sem többek feleslegesen odaírt „a” betűknél, meg talán 1 olyan szót találtam, ami rosszul volt leírva. Ennyi a ráta, bárcsak soha ne lenne több!

3 hozzászólás

Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

A harminckettedik évezredben járunk, a Birodalomban béke uralkodik. A Káoszt szolgáló Áruló Légiók tettei távoli emlékek csupán, az emberiséget régóta gyötrő, megannyi idegen fajt pedig féken tartják az űrgárdisták. Mikor az egyik ilyen xeno faj ellen indított irtóhadjárat során nagy erőket vonnak össze Ardamantua világára, a Birodalmi Öklök több mint ezer év után először hagyják el a Terra falait. Ekkor azonban egy másik, még veszedelmesebb ellenség sújt le, s lehet, hogy még Rogal Dorn hősies fiai is tehetetlennek bizonyulnak vele szemben.

A Bestia felemelkedett… és hatalmas.

Hirdetés